Aannemingsbedrijf Hegge is opgericht in 1947 door Gerard Hegge (Gradje). Het bedrijf was gevestigd aan de Willem de Zwijgerstraat 60 in Budel en is later verhuisd naar nr 21 in dezelfde straat, een gerenoveerde boerderij uit het begin van de 20e eeuw.

Gradje heeft altijd met ongeveer 3 werknemers gewerkt totdat hij midden jaren 60 het gereedschap doorgaf aan zijn zoon Jan. Aannemingsbedrijf Hegge groeide gestaag door. Voorafgaand aan de moeilijke tijd in de 80-er jaren was er een periode van explosieve groei. Het bedrijf bestond plotseling uit 19 mensen.

In 1995 is Aannemingsbedrijf Hegge overgegaan naar de 3e generatie, de huidige eigenaar, John Hegge. John: "En sterk en onderscheidend punt is de manier waarop wij met onze klanten omgaan. Pa deed zaken aan de keukentafel. Die sfeer hebben wij hier weten te behouden. Een klein flexibel bedrijf met een gewone en betrouwbare uitstraling."

Aannemingsbedrijf Hegge is actief in de sectoren: nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Het bedrijf heeft 12 medewerkers in vaste dienst waarvan er twee specifiek met onderhoud bezig zijn. Om een project sleutelklaar (turn key) op te leveren schakelt Hegge bekende gespecialiseerde lokale/regionale onderaannemers in.

2006 Hegge aannemingsbedrijf. All Rights Reserved. Designed by MMG